Jaro je tu! Prohlédněte si naše zahradní lavice 

Krásné počasí, teplé večery a venkovní posezení s přáteli - vše si dokážete ještě více zpříjemnit s naší kolekcí moderního zahradního nábytku. Jako vždy využíváme především únosnost a štíhlost ocelových konstrukcí a ručně zpracovaného dřevěného masivu. Líbí se nám nadčasový a jednoduchý design. V tomto duchu představujeme pravidelně nové produkty, které sami navrhujeme a vyrábíme. Jsme navíc velice flexibilní a nabízíme Vám také rozměrové úpravy standardních proudktů. 

Naše zahradní lavice dělají radost již tisícům spokojených zákazníků. Masivní dřevo ošetřujeme prémiovými lazurami s UV ochrannou a vysokou odolností proti dešti a dalším nepříznivým vlivům. Kovové konstrukce jsou opatřeny odolnou práškovou vypalovací barvou pro venkovní použití. 

Novinkou v tomto roce jsou naše zahradní stoly. Veškeré produkty spolu skvěle ladí. Lze sladit barvu podnoží a odstínu dřeva zcela zdarma. Ve Steelu se fantazii meze nekladou, proto nabízíme krásné a jedinečné lavice v červené, žluté, modré a případně dalších barvách dle vzorníku RAL. Pokud jste u nás nenalezli Vaše řešení, neváhejte nás kontaktovat.

Nový zahradní stůl Abeto