Týden plný slev! Až do neděle 28.4. 

Léto nám pomalu končí a ve Steelu jedeme na plné obrátky. V posledních týdnech jsme nabídku rozšířili o několik krásných produktů v několika kategoriích interiérového nábytku a doplňků. Níže naleznete novinky z posledního měsíce. Samozřejmě platí, že u nás si můžete daný produkt nechat upravit dle libovolných rozměrů nebo barevného provedení. Neváhejte nás kontaktovat. 

Stojan na dřevo Torre a kovový koš na přenos palivového dřeva Spark

Stojan na dřevo Torre je skvělým doplňkem ke krbům a kamnům. Vyniká minimalistickým designem a pevnou kovovou konstrukcí. Pro manipulaci s palivovým dřevem jistě oceníte kovový koš Spark, který zároveň může sloužit jako samostatný stojan. 

Barevné police na zeď značky Desiva

Do naší nabídky jsme přidali hravé a minimalistické kovové police značky Desiva. Police vynikají kvalitním zpracováním a především je možné u každé z nich vybrat ze 40ti krásných barevných odstínů a různých velikostí. Pokud máte rádi barvy, police Desiva Vás okouzlí. 

Odkládací a konferenční stůl Bote

Nově jsme také přidali nový odkládací stolek a konferenční stůl Bote. Oba stoly mají stejný název, provedení, aby u Vás doma spolu skvěle ladili. Stoly mají krásně zaoblené hrany dubových desek, ručně zpracované a jedinečné. 

Stojan na ručníky Leny

Stojan na ručníky Leny zapadne do každé koupelny. Kvalitní kovová konstrukce je opatřená odolnou práškovou barvou.